• Standaard

Behaal jouw doelstelling bij New Planet Fitness

Kom sporten in onze fitnessruimte die ingericht is voor individuele trainingen. Gericht op het ontwikkelen en onderhouden van spierkracht, figuurverbeteringen en algehele fitheid. Je traint individueel, maar wel met persoonlijke begeleiding en aandacht van de instructeurs van New Planet Fitness. 

Verschillende fitness mogelijkheden

Het lichaam bestaat uit veel spiergroepen die je allemaal wilt trainen. Daarnaast heeft iedereen een eigen doelstelling en ook nog eens zijn of haar persoonlijke voorkeur van trainen. Daarom zijn er verschillende fitness mogelijkheden. Onder andere kracht- en cardiofitness apparatuur, losse gewichten én funtionele trainingsmogelijkheden.

Schema op maat 

Bij fitnesscentrum New Planet Fitness is het ook mogelijk om met behulp van een 'op maat gemaakt schema' je training uit te voeren. De fitnessinstructeurs helpen je hier graag bij! 

"Er is geen betere belegging dan investeren in uw eigen gezondheid"

Start met een Gratis Proefweek Fitness bij New Planet Fitness

Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness in Merksem. Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak.

 • * velden zijn verplicht.

 

 

 

Nieuws

 • Planet Fitness Beweegplan

  Word deze zomer ook Energieker, Fitter en Vitaler door de Juiste Sportoefenin...

  Lees meer
 • Voedingsadvies op maat bij New Planet Fitness

  Exclusief bij New Planet Fitness, voedingsadvies gebaseerd om jouw eetgewoont...

  Lees meer
Meer nieuws