• proefweek-header

Weten of New Planet Fitness het fitnesscentrum voor jou is?

Ben jij op zoek naar een fitnesscentrum in Merksem? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness incl. persoonlijke begeleiding en aandacht? Dan is New Planet Fitness het fitnesscentrum voor jou!

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet eerder gefitnesst hebt en onze fitnessclub niet kent. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 • * velden zijn verplicht.

 

Ben jij op zoek naar een fitnesscentrum in Merksem, Schoten of Ekeren? Fitnesscentrum New Planet Fitness in Merksem is dé plek voor individuele fitness en persoonlijke begeleiding. Bij New Planet Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Ervaar New Planet Fitness nu met de Gratis Proefweek Fitness.

 

Nieuws

 • Planet Fitness Beweegplan

  Word deze zomer ook Energieker, Fitter en Vitaler door de Juiste Sportoefenin...

  Lees meer
 • Voedingsadvies op maat bij New Planet Fitness

  Exclusief bij New Planet Fitness, voedingsadvies gebaseerd om jouw eetgewoont...

  Lees meer
Meer nieuws